Желаете ли да изпратите бюлетина?

Да украсим градината за Хелоуин

Гласувай   
(Оценка 5.00 от общо 4 гласа)
© www.homedit.com

В последно време празникът на Вси Светии или както е по-известен Хелоуин набира все по-голяма популярност и у нас. Независимо дали чествате празника или не, може да внесете малко Хелоуин настроение у дома си и да разнообразите атмосферата.

Градината е едно от най-благородните места за декорация. С подходяща украса ще подсилите топлината на есенните багри и двора ви ще изглежда уютно и празнично.

Разбира се най-подходящите елементи за украса по случай Хелоуин са тиквите. Едва ли някой си преставя празника без тиквен фенер.

Декорацията с тикви се прави изключително лесно. Единия вариант е да издълбаеете и измиете тиквите отвътре. След това изрежете внимателно в кората на тиквата различни форми – например очи и уста.

Друг по-лесен вариант е да нарисувате фигурите с маркер и така да ги издълбаете. След това поставете в тях по една чаена свещичка.

Може да разположите тиквите на различни места в градината. Още един вариант за "страшни" фенери е да си направите такива от стари буркани. По тях с маркер може да нарисувате очи, уста, паяжини и други подходящи мотиви, за каквито се сетите. Поставяте в тях по една свещичка и готово.

Освен типичните есенни цветове – жълто, оранжево, червено, други често използвани за украса са черно, кафяво, различни нюанси на сиво и лилаво.

Използвайте въображението си за да придадете празнично настроение на градината и разбира се подгответе лакомства за децата. 

Ако статията ви е харесала, подкрепете ни, като я споделите с вашите приятели!

www.za-gradinata.com
Designed by: Kiril Semkov
Developed by: Rosen Ivanov
© 2019 Author: , G+ | Поверителност | Контакти