Желаете ли да изпратите бюлетина?

Нестандартни решения в градината

Гласувай   
(Оценка 5.00 от общо 2 гласа)
©

Градината е едно от местата във вашия дом където може да проявите най-голяма креативност и да я декорирате по нестандартен и интересен начин. За целта може да използвате подръчни средства също както и стари и непотребни на пръв поглед неща, които с малко фантазия могат да внесат настроение и да превърнат градината в интересно, и приятно за прекарване на времето, място.
Превърнете старият автомобил в красива атракция в градината, като го направите фигура от растителност.

А, ето и нещо за старият непотребен велосипед.

Какво да правите със старите обувки? Много просто превърнете ги в съдове за цветя. Особено подходящи за засаждане са сукулентни растения, те са издръжливи на всякакви условия, особено на високи температури. Такива са например: седум, сенецио, алое вера, кактус.

Следващото ни предложение е красиви саксии с LED осветление. Те са иновативен и лесен начин да придадете повече светлина и цвят в градината вечерта и през нощта, а също така могат да се използват в дома или офиса. Може да ги поставите близо до тези цветя или храсти, чиято форма искате да подертаете или за осветеление около басейна. Освен това LED осветлението е енергоспестяващо, така че ефекта определено си заслужава.

Може да използвате някой по-голям дънер, който да поставите легнал и да го направите съд за цветя. За целта трябва да издълбаете сърцевината му и да поставите подходяща почва, в която да засеете луковици или семена.
Още няколко интересни предложения тук:

Ако статията ви е харесала, подкрепете ни, като я споделите с вашите приятели!

www.za-gradinata.com
Designed by: Kiril Semkov
Developed by: Rosen Ivanov
© 2019 Author: , G+ | Поверителност | Контакти