Желаете ли да изпратите бюлетина?

Шезлонг в градината

Гласувай   
(Оценка 4.33 от общо 3 гласа)
© www.hipmorocco.com

През топлите дни от годината, градината е едно чудесно място както за забавление, така и за отдих и релаксация. Наред с другите удобни мебели, с които трябва да се снабдите във вашия двор, неизменен елемент е шезлонгът.
Ако вече сте си обособили кът за отдих в градината, не пропускайте да разположите в него един удобен и елегантен шезлонг.

На пазара се предлагат най-различни по вид, дизайн и материали, шезлонги. Изборът на подходящия за вас, зависи от мястото на което ще го поставите, от стила на останалото градинско обзавеждане и от средствата, които сте готови да отделите.

Шезлонгите могат да бъдат изработени от дърво, метал, пластамаса или от ратан.

Тези от дърво са удобни, здрави и практични. Най-често се използва тиково дърво, тъй като издържа на влага и други неблагоприятни условия.

Шезлонгите от метал са много стабилни, но пък съответно по-тежки от другите видове. Ако си търсите траен и дори почти „вечен” шезлонг, тези изработени от алуминий са много добър избор.

Пласмасовите са най-лесни за поддръжка и почистване, но пък и се чупят най-лесно. Те са и по-евтини и ако не сте склонни да отделите много средства за тази мебел, може би е най-добре да се спрете именно на такъв шезлонг.

Ратановите мебели са сред най-актуалните в момента, особено за градинско обзавеждане. Те са изискани и стилни, вписват се добре в останалия интериор, леки са и лесно премествеми.

Модерните шезлонги са регулируеми и имат допълнителени елементи като стъпенки, които дават възможност да се заеме най-удобната позиция на тялото и им придават допълнителен комфорт.

Освен в градината, или ако не разполагате с такава, на приятна почивка на шезлонга, може да се наслаждавате и на балкона или верандата. Предимството им, че могат да бъдат премествани, където и когато пожелаете.

Ако статията ви е харесала, подкрепете ни, като я споделите с вашите приятели!

www.za-gradinata.com
Designed by: Kiril Semkov
Developed by: Rosen Ivanov
© 2019 Author: , G+ | Поверителност | Контакти