Желаете ли да изпратите бюлетина?

Домашен сироп подсилва имунитета

Гласувай   
(Оценка 5.00 от общо 4 гласа)
© www.wholefoodsmarket.com

Когато организмът е изложен на стрес е особено податлив към различни заболявания. Умората, забързаното ежедневие и храненето „на крак“ са сред основните причини за неразположения и болести, а есенно – зимния сезон и студеното време поставят на изпитание нашия имунитет. Един лесен за приготвяне домашен еликсир би могъл да ви помогне в борбата с изтощението и липсата на енергия. Отглеждате ли смокини в градината си? Те са полезни за вашето здраве!

Рецепта:

Намачкайте 100 грама смокини, залейте ги с две чаени чаши гореща вода и ги оставете да къкрят на бавен огън за около 15 минути. После ги покрийте да се запарят за 2 часа, след което прецедете. Консумирайте сиропа неподсладен по 100 мл. 3 пъти на ден преди хранене.

Пийте елексира 4 - 5 дни в месеца през зимния период. Очаквайте положителни резултати още на втория ден. Ще се почувствате жизнени, заредени с нови сили, освен това ще се подобри работата на храносмилателната система. Сиропът от смокини ще ви помогне да се предпазите и от грипни състояния. 

Ако статията ви е харесала, подкрепете ни, като я споделите с вашите приятели!

www.za-gradinata.com
Designed by: Kiril Semkov
Developed by: Rosen Ivanov
© 2019 Author: , G+ | Поверителност | Контакти